På svenska In English
 

Info och köpvillkor

Priser
Priserna anges exklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid eventuella prishöjningar hos våra leverantörer.

Privatpersoner
Vänligen kontakta oss om du är privatperson och intresserad av våra produkter. Du kan som privatperson inte beställa via den här hemsidan men vi hjälper dig gärna om du kontaktar oss.

Beställningsvärde
 
Inget minsta beställningsvärde finns, alla beställningar är välkomna!

Betalning
Våra betalningsvillkor är 20 dagar netto, om inget annat överenskommits. 

Frakter och avgifter
Vi debiterar dig endast den faktiska kostnaden för frakten. Vid restordrar utgår ej gratis frakt.

Leveranstiden
Normalt har vi de flesta produkter i lager. Vid högsäsong har vi ca en månads leveranstid. Detta då de flesta av våra produkter är handgjorda och därmed tar lite tid att tillverka.

Vi packar och skickar i största möjliga mån alla beställda varor samtidigt. I de fall någon vara är slut kontaktar vi er via e-mail eller telefon.

Leveranssätt
Vi anlitar Schenker och DHL för våra leveranser, en garanti för att du ska få dina varor så snabbt som möjligt.

Reklamationer
Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad - kontakta oss snarast möjligt på info@hemslojdsprodukter.se.
Vi skickar dig då ett adresskort för att du fraktfritt ska kunna returnera den felaktiga varan. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Kontakta oss
Du når oss dygnet runt på e-post info@hemslojdsprodukter.se Kontakten med oss sker enklast via e-mail, men naturligtvis går det lika bra per telefon. Klicka på Kontakta oss på menyn, så får du enkelt tag på oss.

Vårt organisationsnummer är 556231-9409.
Företaget innehar F-skattsedel.